Nieuw bij Salon-Arcis

INVISIBOBBLE

Wanneer er een normaal elastiek gebruikt wordt, ontstaan er striemen of bobbels in het haar. De uiteinden van Invisibobble zijn niet zoals andere elastieken aan elkaar verbonden met een stuk ijzer, maar aan elkaar gelast. Hierdoor wordt het haar niet beschadigd of uit het hoofd getrokken. Doordat de Invisibobble het haar niet samenknijpt maar de druk gelijk verdeeld, zal het haar ook niet te strak zitten, waardoor hoofdpijn voorkomen wordt. Invisibobble is waterbestendig en rekt niet uit. Het is niet alleen mooi in het haar, maar kan ook gebruikt worden als een leuk accessoire zoals een armband! Invisibobble is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Prijs: 4,95 per doosje (inhoud 3 elastiekjes)

LISAPLEX

Lisaphlex beschermt en versterkt het haar tijdens een kleur- of blondeerbehandeling en vermindert beschadiging en breuk. Lisaplex is een revolutionair element uit de Lisap technologie. De formule bevat geen parabenen en sulfaten.

Prijs: 1,- per ml.

Cadeaubon

Een cadeaubon van Salon Arcis is leuk om te geven en heerlijk om te krijgen.

Bent u op zoek naar een orgineel cadeau voor een verjaardag, een andere speciale gelegenheid omdat u iemand eens lekker wilt verwennen, dan is de cadeaubon een prima idee.

U kunt zelf uw bedrag bepalen, maar ook een omschrijving van een bepaalde behandeling behoort tot de mogelijkheden.